Нестабилно качество или много ментета ! с Един комплект бях изкарал над 20к км, като ги бях сменил "профилактично" без да съм имал проблем. Сложих от същите , които ме изкараха около 7к км - когато дойде момента на магистрала, в който постепенно изгуби мощност. Спрях да разнищя - установявам работа на 2 цилиндъра ... другите 2 ги няма ... Вадя свещите - на не-работещите цилиндри електродите на свещите разтопени и споени помежду си .. изпадна ми окото ... такава пародия на свещ не бях виждал ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой слагал ли е свещи БРИСК ?
Collapse
X
-
тише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
-
Здеавейте както бях обещал след екскурзията разхода със тези свещи смесен е 11/100 с клима на макс и катерене 2 пъти на шипка,сега 4 дена я карам по люлинската магистрала без клима и 110 120 км.ч и показа 8.5 разход мисля че е много добре за този малък мотор?
Comment
-
Това на какво гориво? И... малко е завишен разхода за 110-120 без климатик. Аз на газ падам под 8 (към 7.60) при същите условия.
--------------------------------------
тише едешь - хрен приедешь!
шутник!sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Това на какво гориво? И... малко е завишен разхода за 110-120 без климатик. Аз на газ падам под 8 (към 7.60) при същите условия.
На Газ,но аз съм с обикновенна газова и със спортен филтър че ми спука кутията и сега предстои смяна,купил съм я но нямам време да я сменя !!!!
а и днес бях на диагностика и имах грешка на ламбдата и дебитомера ми е почти мъртвец а е много скъп,доволно за сега че се бях качил без клима на 11 12/100,до 15 с климата!!!
Comment
-
То с тези грешки може би не можеш да усетиш разлика във вървенето със старите свещи и с тези.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Темата нещо замря та реших да я съживя малко,та след изтриването на грешките и след смяна на дебитомер,и големите свещи на БРИСК ЗА ГАЗ съм много доволен как се държи колата,разхода осезаемо спадна и сега варира между 8,8.5,9/100 зависи от скороста и климата колко е жега така че за 20 лв свещи си реших проблема,ако някой иска съдействие да каже ще дам телефона на момчето в магазина и да се разбирате за изпращане,засега толкова сега отделям средства и за малките свещи !!!
Comment
-
Еее добре е щом се държи добре с тези свещи,а може ли да кажеш на каква цена са малките свещи.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеМалки не правят.
Comment
-
Здравейте колеги,тук в Габрово има склад на вносителите на Бриск "магазин Леонардо" и преди малко питах за свещи за КуВе-то.Големите са на цена 2.65лв. за клиент,а малките са 8.20лв. за клиент.Моделите им са големи: DR15LDC ,малки A14YS.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
-
Здравейте колеги,нека споделя мнение от слагането на Бриск.Днес мислех да сменя само големите,но по стечение на обстоятелсвата смених и малките.Първо малко трудно запали,първия път изгасна и след второто запалване си заработи нормално.Като я подкарах разликата не беше никак малка,с тези свещи се държи много добре,но като гледам старите може да са надхвърлили 80 000км.Цените на свещите ги написах в горния пост.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
-
Браво браво но тези цени са много добри,ама си заслужава да ги сменяш през 10к с маслото и за 100к пак няма да стигне6 350 лв за нжк
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеБраво браво но тези цени са много добри,ама си заслужава да ги сменяш през 10к с маслото и за 100к пак няма да стигне6 350 лв за нжкПрав си,колкото изкарат.Цените са такива,понеже те са си вносители,питах в един магазин наш клиент(понеже ние не предлагаме Бриск),колко ще ми излезят тези свещи и ми заявиха цена от 4,50лв. големите(аз ги взех на 2.65) и 12лв. малките(8.20лв.) и това ,че ми слага отстъпка иначе са по-скъпи,а в Леонардо ги взех без отстъпки
Фирмата има склад в Пловдив и в София.Някой ако желае помощ при закупуването на свещи съм насреща
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
-
Аз ще желая само че малко по нататък преди да почне зимата,само че първо ще проверя за тях във Ауто-Хита във Пловдив дали ще ги имат във наличност.Та въпроса ми е друг-големите свещи които си сложил едно полюсни ли са или двуполюсни ?Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 23:15.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Амиии в Ауто Хит не си прави труда да проверяваш защото аз работя там и марката Бриск не я предлагаме,да не би да говориш за Авто Хит(това е друга фирма).Иначе големите свещи,на които съм пуснал модела са двуполюсни и се водят Екстра,а има платинени за газ и са еднополюсни.Малките обаче не са иридиеви,но са с някакъв изтънен електрод и са еднополюсни,а на кутийката има нарисувана каска и пише RACING.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Comment
Comment